NIEUWS

Nieuws Berichten


Peter De Winter      Els Goossens
Sportpleinstraat 23    9130  KIELDRECHT 
TEL. +32(0)3 773 52 41

Nieuws

By Peter De Winter 22 Jul, 2017
Iedereen weet intussen dat De Zeester zijn naam veranderd heeft naar Eet-Plezier. ‘Wij vinden deze naam beter bij ons passen’ zegt Els Goossens. ‘Eten moet iets smaakvol en plezierig zijn. Als onze klant tevreden is dan zijn wij dat ook. Wij doen dit al jaren met veel plezier, toewijding, passie en een grote glimlach. Authentiek en oprecht, niet teveel poespas maar gewoon lekker eten.’ voegt Peter De Winter er aan toe.

Reeds geruime tijd brengt Eet-Plezier ook maaltijden aan huis. Meer dan honderd mensen hebben al gebruik gemaakt van deze makkelijke en betaalbare oplossing. We vroegen aan enkele van onze vaste klanten hoe zij dit ervaren:

‘Ik vind het absoluut een meerwaarde dat jullie het eten brengen, anders zou ik alle dagen boterhammen eten. Voor mezelf iets klaar maken kost me veel energie. Het eten dat jullie brengen is nog zeer lekker ook!’ Yvonne

‘Omdat jullie warme dagschotels aan huis leveren kan ik langer zelfstandig in mijn huisje blijven wonen. Het eten is zeer lekker en ik word verwend door jullie dag na dag.’ Marieke

‘ Ik kijk er erg naar uit wanneer jullie het mijn warme maaltijd brengen. Zo heb ik nog wat contact en een korte babbel. Prijs kwaliteit vind ik dit een super initiatief. Jullie weten inmiddels wat ik graag lust, dus elke dag is het feest.’ Irene

De levering van warme maaltijden zijn voor Els en Peter ook een maatschappelijke zaak. ‘Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om elke dag gezond en lekker te eten ’ vinden de zaakvoerders van Eet-Plezier. ‘Wij vinden het erg fijn dat onze klanten zoveel plezier beleven aan deze dienstverlening.‘

Vanaf vandaag kan je online een proefmaaltijd aanvragen. Wil je zelf graag gebruik maken van de maaltijden of wil je iemand laten kennis maken met deze dienst met warme maaltijden?
By Peter De Winter 07 Jul, 2017

Traiteur De Zeester wordt Eet-plezier en daar werd twee weken geleden in de Sportpleinstraat stevig op geklonken. “Sinds 2007 hebben Els en ik de zaak zien groeien en we kiezen nu voor een vernieuwde aanpak en een nieuwe naam”, zegt Peter De Winter. Tientallen leveranciers, klanten, afgevaardigden van  verenigingen ook, kwamen een kijkje nemen in de werkruimten en werden rijkelijk getrakteerd op hapjes en drank. Schepenen Harry De Wolf en Wilbert Dhondt kwamen namens het gemeentebestuur van Sint-Gillis-Waas Els, Peter en hun enthousiaste team van medewerkers feliciteren.

We gingen Els en Peter, de tandem van dat sterke traiteursteam, na al dat feestgedruis nog eens opzoeken. “Het was geen feest, maar meer een happening”, zegt het ondernemende duo, nog altijd een beetje nagenietend van die dolle drie feestdagen.

Vergeet dus De Zeester, denk alleen nog Eet-Plezier. Het succesverhaal van Peter De Winter, die hotelschool volgde in Anderlecht, begon in 1994 toen hij De Zeester overnam van Cesar Schuddings. Peter soigneerde al snel de ene feest na de andere, maar er kwamen al even snel zijn inmiddels befaamde dagschotels bij. “En ik weet nog héél goed wie mijn eerste dagschotel-klant was: Amedée Van Mieghem, de laatste burgemeester van een zelfstandig Kieldrecht”, stipt Peter aan. Samen met Els kiest hij nu resoluut voor een nieuwe aanpak én naam.

“Schrijf maar gerust dat we enthousiast zijn en ambitieus tegelijk. Lekkere en kwaliteitsvolle gerechten serveren, dat is het doel waar we altijd voor gaan. En op dat vlak hebben we toch al een benijdenswaardige reputatie opgebouwd. Die mooie feest van toen, het wordt vaak terug opgerakeld en uiteraard doet dat deugd”, zegt Peter.

 

“Traiteur zijn is trouwens véél meer dan alleen maar lekker eten maken, dit is een vak waar ook een heel sterk sociaal aspect aan vast zit. Die dagelijkse contacten bij het bezorgen van de dagschotels, ja, daar wordt echt wel een band door gesmeed. En dat maakt dit métier nog aangenamer”, besluit Peter De Winter, wiens team bestaat uit zeven medewerkers.

Luc Van Broeck ~ De Wase Koerier
By Peter De Winter 04 Feb, 2017

Groot nieuws voor al onze klanten .

Onze zaak heet vanaf heden “EET-PLEZIER”.

De naam is veranderd omdat ik nu samen met Els met wie ik al verschillende jaren samenwerk in een BVBA stap .

We hebben samen de zaak zien groeien en kiezen samen ook voluit voor een nieuwe aanpak!

Door het bereiden van kwalitatieve producten naar smaakvolle gerechten en onze positieve en klantvriendelijke ingesteldheid, begeleiden wij u graag naar een tevreden en hoogstaand resultaat.

Wij verzorgen  al uw feesten, recepties, koffietafels, BBQ en zeer verzorgde buffetten.      

Voor verdere inlichtingen en reservaties zijn wij u graag van dienst. Tel. 0032 (0)3 773 52 41

Neem vooral eens een kijkje op onze nieuwe website.

http:// www. eetplezier.be

We sturen onze folders natuurlijk ook graag door via mail:

info@traiteur-eetplezier.be

 

Peter, Els & het Eet-Plezierteam

Share by: